0
Posted in Nieuws
July 20, 2013

De hond en de onvoorwaardelijke liefde…..

Neo

Ik heb twee honden, de oudste is al weer 10 jaar. Hij is mijn soulmate en al die 10 jaar nooit meer dan een paar dagen van mij weg geweest. Wanneer ik op vakantie ga moeten de honden mee, want ze horen bij ons en ze horen bij mij. Neo, de oudste, leest mij als geen ander.

Hij weet wanneer ik verdriet heb, wanneer ik moe ben en wanneer ik niet meer verder kan. Dat komt hij met dat grote lijf naar je toe om te zeggen dat je niet alleen bent even een knuffel met die warme vacht en een zachte grom, het betekent zoveel voor mij. Het is vriendschap maar dan onvoorwaardelijk zoals je dat alleen van een hond kan krijgen.

Vanochtend kwam ik deze video op Google+ tegen. Een militair die 6 maanden is weggeweest en weer thuiskomt bij zijn familie maar vooral bij zijn hond. De blijdschap van de hond is hartverscheurend mooi en laat zien wat een dier voor liefde kan geven maar ook kan voelen.

De onderstaande video is niet zo een tranentrekker, maar wel onzettend leuk neergezet.

 

 

 

Tagged with: , ,

Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*