0
Posted in Google+
April 9, 2014

Wearables, wat hebben we echt nodig..?

Newest Innovations In Consumer Technology On Display At 2014 International CES

Wearables, wat hebben we echt nodig..?

Gisteren heb ik van #samsung  de Galaxy S5 gehad samen met onder andere de Gear Fit. Ik gebruik hem nu een halve dag en ben onder de indruk van het gebogen OLED scherm. Het bandje blijft heel goed zitten en je voelt hem haast niet.
De functionaliteiten zijn leuk, hartslagmeter werkt vrij goed en de notificaties komen door. Maar ik heb wel het gevoel dat het nog niet echt een toegevoegde waarde is voor de gebruiker.
Ik bedoel de gemiddelde gebruiker wil echt niet de hele dag weten hoeveel stappen hij zet en hoe hoog zijn hartslag is.

Het blijft nu eigenlijk een mooi horloge met wat extra functionaliteiten, maar dat kennen we toch al lang allemaal? Ik zit nog steeds te wachten op de ‘killer-feature’ op een wearable, maar wat dat moet zijn ben ik nog niet uit.

Wat moet er volgens jullie op een wearable zitten en wat niet?

Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*